
Er staat weer een nieuw weekmenu voor je klaar! Deze week hebben we weer een gevarieerd weekmenu vol lekkere recepten voor je klaar staan. Denk aan een vegetarische pasta, Japanse teriyaki zalm en Mexicaanse burrito’s. Kortom, voor ieder wat wils!
Pompoenpasta met palmkool
Ben jij bekend met palmkool? Deze Italiaanse koolsoort met zijn donkergroene, lange bladeren en rijke, nootachtige smaak tilt je gerechten meteen naar een hoger niveau. In deze romige pompoenpasta komt hij helemaal tot zijn recht! Lekker met Parmezaanse kaas en chilivlokken on top.
Mexicaanse culichi met garnalen en rijst
Op de donderdag gaan we voor Mexicaanse culichi met garnalen en rijst, een romig en pittig rijstgerecht met een groene saus van paprika, avocado en jalapeño. Met dit gerecht lijkt het alsof je uren in de keuken hebt gestaan, maar het is al gemaakt in 25 minuten!
We sluiten de week af met lekker veel groenten. Deze Italiaanse traybake bestaat uit aardappeltjes, broccoli en paprika. Heerlijk op smaak gebracht met rozemarijn en oregano. Zo heb je genoeg energie om de nieuwe week te starten.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment