• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 4: taco bowl, Chinese tomatensoep en meer!
Zalm traybake met sperziebonen en aardappelen
Lifestyle

Weekmenu week 4: taco bowl, Chinese tomatensoep en meer!

Deze week hebben we weer een heerlijke mix van recepten samengesteld. Denk aan een smaakvolle gevulde paprika caprese voor een licht begin van de week, een Mexicaanse taco bowl met bloemkoolrijst voor een gezonde twist en een klassieke Chinese tomatensoep voor de koude dagen. Ontdek al deze gerechten en laat je inspireren voor een week vol smaak en gemak!

Gevulde paprika caprese

Gevulde paprika caprese

Deze gevulde paprika’s brengen het beste van de Italiaanse keuken op tafel! Met een heerlijke vulling van tomaat, mozzarella en orzo zijn ze een smaakvolle én lichte keuze voor het avondeten. Gril de gevulde paprika’s in de oven tot ze zacht zijn en de klaas lekker is gesmolten. Eenvoudig te maken en altijd een succes!

Courgette gehaktballetjes met orzo en griekse salade

Courgette gehaktballetjes met orzo en Griekse salade

Deze courgette-gehaktballetjes zijn een echte mediterrane smaakexplosie. Geserveerd met romige orzo en een frisse Griekse salade is dit gerecht perfect voor een doordeweekse maaltijd, boordevol smaakvolle ingrediënten die doen denken aan zonnige dagen. Een heerlijk bord comfort food met een gezonde twist!

Mexicaanse bloemkoolrijst taco bowl

Mexicaanse bloemkoolrijst taco bowl

Dol op de Mexicaanse keuken? Probeer deze Mexicaanse bloemkoolrijst taco bowl! Een goedgevulde bowl met onder andere grote garnalen, bloemkoolrijst, mango, komkommer en avocado.

Chinese Tomatensoep

Chinese tomatensoep

Een heerlijke kom met dampende soep, wij zijn er dol op! Deze Chinese tomatensoep is licht zoet door de suiker en een beetje ketjap en goedgevuld met kip, taugé, edamameboontjes, bosui en mihoen. Een lekkere maaltijd!

Vegetarische bonen taco’s

Vegetarische bonen taco’s

Wanneer je deze vegetarische bonen taco’s aan het bereiden bent, vult de keuken zich al snel met de heerlijke geur van de vulling. Serveer met avocado, limoen en peterselie om de smaakexplosie compleet te maken!

Zalm traybake met sperziebonen en aardappelen

Zalm traybake met sperziebonen en aardappelen

Een heerlijke maaltijd voor in het weekend, dat is deze zalm traybake! De zalm combineren we met sperziebonen een aardappeltjes. Een luxe uitvoering van het standaard AVG’tje. Na 20 minuten voorbereiding schuif je het gerecht al de oven in.

Broodje kebab

Ultiem comfort food voor de zondagavond: een zelfgemaakt broodje kebab! De reepjes vlees bak je in kebabkruiden en vervolgens beleg je het broodje met rode ui, komkommer, tomaat, de kebab en ijsbergsla. Top af met knoflooksaus en sambal en het genieten kan beginnen!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via