• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 48: zalm tostada’s, spinaziestamppot en meer!
Lifestyle

Weekmenu week 48: zalm tostada’s, spinaziestamppot en meer!

Inspiratie nodig voor recepten voor het avondeten? Wij helpen je op weg! Van maaltijden die snel op tafel staan tot uitgebreidere recepten; in dit weekmenu ontdek je meer dan genoeg variatie. Wij geven voor jou antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’.

Laab Met Kip En Rijst Liggend Low Res

Laab met kip en rijst

De Aziatische keuken naar jou thuis halen? Het kan gemakkelijk én snel met dit recept voor laab met kip en rijst! Een smaakvol en gezond recept dat ook nog eens binnen 15 minuten op tafel staat. Dé perfecte aftrap van de week!

Bloody Mary Pasta

Bloody mary pasta

Ken je de Bloody Mary cocktail? Wij verwerken deze cocktail in een heerlijk pasta recept. Een snelle maaltijd met o.a. tomaatjes, wodka, tomatensap, worcestersaus en tabasco. Boordevol verschillende smaken die enorm goed samengaan!

Tostada Gerookte Zalm

Zalm tostada’s

Voor deze smaakvolle zalm tostada’s frituur je de maïstortilla’s krokant en vervolgens beleg je ze met een zelfgemaakte guacamole, komkommersalade en gerookte zalm. Lekker met wat koriander on top!

spinaziestampppot met zongedroogde tomaat

Spinaziestamppot met zongedroogde tomaat

Dol op stamppot recepten? Probeer dan zeker eens deze spinaziestamppot met zongedroogde tomaat! Eens wat anders dan de klassieke stamppot andijvie of stamppot boerenkool, maar nét zo lekker.

Sticky spruitjes met udon noedels

Sticky spruitjes met udon noedels

Dé perfecte noedels voor deze sticky spruitjes zijn udon noedels. Ze zijn zacht, chewy en nemen alle sauzen goed op. Perfect voor bij deze knapperige sticky spruitjes en baby komkommer en heerlijk voor de vrijdagavond!

Kaasfondue met kliekjes

Restjes groenten en andere ingrediënten over van de afgelopen dagen? Ga kaasfonduen en kies voor een kaasfondue met kliekjes! In de kaasfondue kan je alles dippen wat jij lekker vindt: verschillende groenten, pasta, aardappeltjes en brood.

Short ribs met saffraanorzo

Heb je deze zondag geen plannen? Duik de keuken in en maak deze short ribs met saffraanorzo! Na een voorbereiding van 15 minuten laat je de short ribs minimaal 4 uur sudderen. Het resultaat? Heerlijk mals vlees wat superlekker is in combinatie met de saffraanorzo!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via