Deze week is er weer een smakelijk menu voor je samengesteld, vol met verrukkelijke gerechten voor elke gelegenheid! Of je nu zin hebt in een snelle maaltijd zoals de romige kokosnoedelsoep of juist wilt uitpakken met een feestelijk gerecht met kreeft. Laat je verrassen door de verschillende smaken en geniet van een week vol heerlijke maaltijden!
Sticky gehaktballen met broccoli en gember
Ben jij ook zo’n fan van overheerlijke gehaktballen? Dan zijn deze sticky gehaktballen met broccoli en gember echt iets voor jou! Geniet van deze smakelijke gehaktballen in een heerlijke sticky saus, met een beetje extra pit dankzij de chilivlokken. De broccoli en rijst zorgen voor de perfecte balans en maken dit gerecht compleet!
Basisrecept pannenkoeken
Haal mooie herinneringen op met deze klassieke pannenkoeken! Een nostalgisch gerecht waar velen van ons sinds jonge leeftijd al van genieten. Met dit eenvoudige basisrecept maak je de lekkerste pannenkoeken. Maak ze helemaal af met je favoriete toppings als poedersuiker, stroop of kaas. Ga jij voor hartig of zoet?
Tagliatelle met zeekraal en crispy garnalen
Een lekker pastagerecht mag deze week natuurlijk niet ontbreken. Probeer eens deze tagliatelle met zeekraal en crispy garnalen! Dit is een heerlijke, romige pasta waarbij de zoute smaak van de zeekraal perfect past en de crispy garnalen maken het helemaal af. Een heerlijk verrassend gerecht voor wie eens iets anders wil dan de standaard pasta.
Romige kokosnoedelsoep met kip gyoza
Weinig tijd of zin en op zoek naar een makkelijk recept? Ga dan voor deze romige kokosnoedelsoep met kip gyoza! Een snel en smaakvol gerecht dat ideaal is voor een doordeweekse dag. De maaltijdsoep staat al binnen 20 minuten op tafel. Toch liever een plantaardige variant? Vervang dan de kip gyoza door een vegetarische variant.
Ratatouille uit de slowcooker
Deze ratatouille uit de slowcooker is een ware smaakbom, met groenten die heerlijk zacht van structuur zijn. Een gerecht dat je echt een keer moet proberen! Het is een gezond recept en bovendien ook nog eens heel makkelijk. In slechts 10 minuten bereid je alles voor, waarna de slowcooker het werk van je overneemt.
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus
Een klassieke hertenbiefstuk met rode wijnsaus is het ideale gerecht voor het kerstdiner. Het is feestelijk, vol van smaak, maar toch eenvoudig en snel te bereiden. Serveer het met sperziebonen omwikkeld met spek en krokante pommes duchesse voor een compleet en heerlijk gerecht dat ook nog eens snel op tafel staat.
Wil je echt indruk maken met een indrukwekkend hoofdgerecht? Kies dan voor deze gegratineerde kreeft met basilicumhollandaise, groene asperges en krieltjes. De voorgekookte kreeft hoeft alleen maar in de oven opgewarmd te worden. Serveer er een romige en frisse hollandaise met basilicum bij en genieten maar!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment