Een kom noedels met pit! Deze pittige beef noedels zitten bomvol spice en groenten en zijn perfect als snelle doordeweekse maaltijd of als comfortfood in het weekend. Zet jij deze voedzame maaltijd binnenkort op het menu?
Er zijn talloze mogelijkheden voor het verwerken van vlees of vis in je maaltijd. Denk bij vlees aan rundvlees, varkensvlees, kip of zelfs lamsvlees. Het is maar net wat jij lekker vindt én met welke andere ingrediënten zoals groenten je het vlees gaat combineren natuurlijk. Snijd het vlees in dunne reepjes of stukjes en bak, gril of stoof het naar smaak. Bereid het vlees eens in de slowcooker voor een ultieme malse smaak!
Qua vis kan je denken aan zalm, tonijn, kabeljauw of tilapia. Ook gamba’s zijn ontzettend lekker om te verwerken in je noedels! Combineer het met een lekkere (wok)saus en groenten naar keuze en je hebt een smaakvolle maaltijd op tafel staan.
Wokken en de lekkerste noedel recepten bereiden, wij houden ervan! Hierboven hebben we voorbeelden gegeven van vlees en vis die je er goed in kan verwerken, maar eigenlijk kan je heel veel verschillende ingrediënten met elkaar combineren. En dat maakt het juist zo leuk als je het ons vraagt.
Houd je wel van wat pit? Probeer dan naast deze pittige beef noedels ook zeker deze noedels met pittige worst. Gecombineerd met paprika, sjalot, kastanjechampignons en een zelfgemaakte ‘saus’ van sojasaus en pindakaas is dit een maaltijd waar je iedere dag van de week wel van zou kunnen genieten.
Liever vega(n)? Probeer eens deze wok met aubergine en broccoli. Dit heerlijke gerecht staat binnen 20 minuutjes op tafel en is op smaak gebracht met hoisinsaus en sojasaus. Tof af met sesamzaadjes en wat bieslook om de smaak compleet te maken! Ontdek meer vegetarische recepten op de pagina en laat je inspireren.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment