Een klassiek recept dat zo simpel is, dat je het vaker wilt maken. Dat is deze ultieme chocolade brownie! Perfect chewy vanbinnen met een knapperige buitenkant. Heerlijk in combinatie met de 70% én 85% pure chocolade en een vleugje zout.
Tip: je kan eventueel de ongezouten roomboter en de 70% pure chocolade bereiden in de magnetron. Doe in dat geval de boter en chocolade in een magnetronbestendige kom en smelt ze in sessies van 30 sec., roer tussendoor.
Eenvoudig om te maken, maar het resultaat mag er zeker zijn: brownies. Deze smeuïge lekkernijen met een krokante buitenkant en intense chocolade smaak doen het altijd goed. Ondertussen zijn er naast de klassieke brownie tal van varianten te vinden. Denk aan blondies, de blonde brownies met bruine suiker en vanille, of brownie koeken. Heb je geen idee bij welk recept je moet beginnen? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje:
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment