Zoete Bietensoep Met Sinaasappel
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Zoete bietensoep met sinaasappel

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snipper de ui. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 à 3 min. Snijd ondertussen de rode bieten en appels in stukjes en voeg bij de ui. Voeg vervolgens de bouillon en het sinaasappelsap toe. Breng aan de kook.
2
Pureer het geheel met een staafmixer tot een soep. Voeg eventueel nog wat peper en zout naar smaak toe. Snijd de sinaasappel in schijfjes.
3
Verdeel de zoete bietensoep over de kommen en maak af met crème fraîche, verse basilicum en een schijfje sinaasappel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie