Eatertainment pilot - Tortilla en Pinata

Alles bij elkaar! – Smoothie bowls

Smoothie bowls

Maak je eigen smoothiebowl en geniet van een verantwoord ontbijtje vol vitaminen! Of je nu kiest voor roze of groene, beide varianten zitten vol vitaminen. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 25 okt. 2021 - Zo 31 okt. 2021
Jumbo Drachten De Drait, Drachten
Gratis toegang

Soort event
In de winkel
Delen via