Eatertainment pilot - Tortilla en Pinata

Maaltijd to go en proeven – Turkse pizza

Turkse pizza

Deze week staat de Turkse pizza op het menu. Ga jij voor de Turkse pizza met kebab of gegrilde groenten? Stel jouw eigen Turkse pizza samen bij Jumbo Groningen Beren. Vul de pizza met jouw favoriete ingrediënten; komkommer, mais, paprika, olijven. Weet jij al wat je gaat kiezen?

Zelf koken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Je kunt de vers bereide Turkse pizza meteen opeten of meenemen naar huis.

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 27 sep. 2021 - Zo 3 okt. 2021
Jumbo Beren Groningen, Groningen
Gratis toegang
Chefs:
Stephen Busman

Soort event
In de winkel
Categorie
Eatertainment events
Delen via