In samenwerking met:
Bruschetta met hüttenkäse en tomaat
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Bruschetta met Hüttenkäse en Honingtomaten

Een echte Italiaanse klassieker is en blijft bruschetta. De klassieke versie bestaat uit geroosterd brood met daarbovenop tomaten in olijfolie en basilicum. Wij maken ‘m iets luxer door er Hüttenkäse & Looye Honingtomaten aan toe te voegen. Wedden dat je je vingers aflikt bij dit heerlijke recept!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept bruschetta met hüttenkäse en honingtomaten

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Rooster het brood in een broodrooster of onder de grill tot goudbruin. Leg op een bord.
2
Meng het citroensap met de Hüttenkäse in een kom en breng op smaak met peper en zout. Verdeel dit over het brood.
3
Snijd de Looye Honingtomaten doormidden en mix met de bieslook en de olijfolie. Verdeel de tomaten over de Hüttenkäse, gevolgd door zeezout flakes naar wens. Drizzle de balsamico crema over de bruschetta en serveer.

Heerlijke borrelhapjes voor ieder moment

Heb jij binnenkort een borrel op de planning staan waarvoor je nog heerlijke borrelhapjes zoekt? Zoek niet verder, want op Eatertainment vind je ontzettend veel inspiratie! Wij zetten een aantal smakelijke hapjes voor je op een rijtje.

Heerlijke dips

Dips mogen natuurlijk niet ontbreken op een borrelplank of tijdens een borrel. Aanraders vinden wij deze whipped feta dip of de burrata dip met rode druiven. Geen fan van kaas? Probeer dan eens deze gember-miso edamame dip. Een heerlijke dip waar verschillende Aziatische smaken in terugkomen.

Borrelhapjes uit de airfryer

Een airfryer vind je tegenwoordig bij heel veel huishoudens thuis. Dus waarom zou je het niet gebruiken om heerlijke borrelhapjes mee te bereiden? Vegetarische borrelhapjes die ontzettend lekker zijn om te serveren zijn deze gevulde champignons uit de airfryer en de maïsribs uit de airfryer. Wanneer je op zoek bent naar iets met vlees zijn deze Parmezaan kipnuggets ontzettend lekker.

Borrelhapjes gemaakt van bladerdeeg

Wist je dat je van bladerdeeg relatief gemakkelijk en snel heerlijke borrelhapjes maakt? Superlekkere voorbeelden zijn deze pompoen bladerdeegtaartjes en de hartige bladerdeegsnacks met brie en tijm. Soortgelijke hapjes zijn ideaal voor wanneer je een grote borrelplank maakt die meteen als avondmaaltijd fungeert. Ook superleuk om te maken zijn deze vlammetjes uit de oven met chilisaus. Deze worden natuurlijk niet gemaakt van bladerdeeg, maar van loempiavellen. De ultieme snack voor bij de borrel die gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt!

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via