Simpel, smaakvol en ook nog eens hartstikke vriendelijk voor je portemonnee: deze citroenfusilli met salie mag iedere week wel op het menu. Een heerlijke vegetarische maaltijd waar je iedereen blij mee maakt!
Tip: houd je wel van wat pit in je eten? Garneer de pasta dan met wat extra chilivlokken. Houd ongeveer 1 tl chilivlokken per 2 personen aan.
Kook jij wel eens met citroen? Deze citrusvrucht geeft je gerechten namelijk nét die friszure touch die het soms nodig heeft! Het is een vrucht die je altijd wel kan scoren in de supermarkt en gemakkelijk te verwerken. Of je nu kiest voor het gebruiken van wat citroensap of de rasp van de citroen toevoegt aan je favoriete gerechten, je kan het altijd wel gebruiken! Zo ook in dit pasta recept waarbij de citroen de show steelt. Niet alleen in pasta recepten, maar ook in bakrecepten, risotto recepten en verschillende ovengerechten is citroen altijd lekker.
Zo is naast deze citroenfusilli met salie deze spaghetti met ‘nduja en citroen ook een aanrader om eens te proberen. Een onwijs makkelijk recept, maar oh zo lekker! De Italianen weten namelijk wel hoe ze snelle, makkelijke en lekkere recepten moeten maken. Of wat dacht je van deze pastasalade met gerookte kip? Een heerlijk fris salade recept met pasta, courgette, basilicum én citroen.
Ga je een middagje bakken? Probeer eens deze citroen-maanzaadcake. Een heerlijke combinatie waar je altijd de lekkerste creaties mee maakt! De citroen geeft een zure touch aan de zomerse cake, terwijl het maanzaad zorgt voor een lekkere bite. Liever uitpakken? Maak deze citroen meringue taart. Wat ons betreft een showstopper waar je iedereen blij mee maakt. De knapperige koekbodem in combinatie met de frisse, zachte citroenvulling en een heerlijke zoete meringue on top is onweerstaanbaar lekker. Puur genot!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment