huishoudbeurs
Event

Huishoudbeurs 2023

Van 18 t/m 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs! Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.

Wat is er op de huishoudbeurs te doen?

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers en koken als een pro? Of misschien wil je eindelijk eens ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties nu eigenlijk werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Check, want ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard heel veel entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door gadgets en nieuwe producten.

Wat kost een kaartje bij de huishoudbeurs?

Het precieze bedrag van een kaartje voor de huishoudbeurs hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie en de datum van de beurs, evenals eventuele kortingen of aanbiedingen die op dat moment beschikbaar zijn. Het is het beste om de website van de huishoudbeurs te raadplegen voor actuele informatie over ticketprijzen.

Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Voor meer informatie voor de ticket verkoop, bezoek onze website: https://www.huishoudbeurs.nl/tickets

Over dit evenement

Za 18 feb. 2023 - Vr 24 feb. 2023
11:00 - 18:00
RAI Amsterdam, Amsterdam
Klik op de link voor meer informatie
Ticket reserveren

Categorie
Andere events
Doelgroep
Samen met vriendinnen
Delen via