Jouw smaakprofiel is opwekkend!

Mousserende wijnen die prikkelen zijn perfect voor jouw smaakprofiel! Karakterwijnen met een uitgesproken smaak. Denk aan een knallende bubbel waarmee je goed kan proosten tijdens het kerstdiner. Ontdek de lekkerste, opwekkende wijnen en ga aan de slag met bijpassende recepten.

Kies voor een betere kerst met heerlijke recepten en bijpassende wijnen!

Wijnen bestellen die passen bij jouw smaakprofiel? Bestel de bijbehorende wijnen nu in de aanbieding. Omdat je de test hebt ingevuld krijg je daarnaast €10 korting op wijnen die niet in de aanbieding zijn bij Wijnvoordeel.nl bij besteding vanaf €40! Gebruik hiervoor deze kortingscode in het bestelproces: EAT10*.

Wijnspijscombinaties passend bij jouw smaakprofiel

Amuse Van Coquille Met Wakame En Geroosterde Hazelnoten

Prosecco met een amuse van coquille

Verfrissend, feestelijk en heerlijk, dat is deze Prosecco van het wijnhuis Antica Viti. Heerlijk om te schenken bij een feestelijke amuse van coquille. Dit kleine hapje kietelt al je smaakpapillen door het zachte van de coquille en de wakame en de knapperigheid van de geroosterde hazelnoten. Klinkt als een schitterende start van het kerstdiner!

Krokante zalmtaartjes

Prosecco met krokante zalmtaartjes

Deze krokante zalmtaartjes zijn heerlijk van smaak dankzij de romige vulling, de frisse touch van de limoen en knapperige rijstnoedels. Serveer hier een heerlijke bubbel bij, zoals deze fijne en karakteristieke Prosecco. Deze wijn heeft fruitige en bloemige tonen en is perfect om mee te proosten als er iets te vieren valt.

Sashimi Kerstkrans

Prosecco met sashimi kerstkrans

Het kerstdiner is niet compleet zonder een kerstkrans! Zet deze feestelijke kerstkrans van sashimi op tafel als voorgerecht en het diner begint gelijk goed. Schenk hierbij een Prosecco, een prachtige bubbel uit het hart van het Italiaanse Veneto. Deze bruisende bubbels passen perfect bij verse vis als zalm en garnalen.

*| De kortingscode is geldig op alle niet afgeprijsde wijnen (m.u.v. Wijnoutlet, La Famille Meiland wijnen en cadeaubonnen). | De kortingscode is geldig t/m 31-01-2024. | De kortingscode is niet in te wisselen i.c.m. andere kortingscodes. | Niet geldig op cadeaubonnen en op reeds geplaatste bestellingen. | De totale korting kan niet oplopen tot meer dan de wettelijk toegestane 25%. | Type- en/of prijsfouten voorbehouden.