Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten overnight oats
Ingrediënten topping
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
12u 15min
1
Snijd de Kanzi® appel in blokjes en meng met Zuivelhoeve Boer'n Yoghurt® Naturel, havermout, 1 tl kaneel, 1 el maple syrup, vanillearoma en de amandelmelk. Roer alles goed door.
2
Zet het mengsel een nacht in de koelkast zodat de havermout het vocht goed kan opnemen.
3
Bereid de volgende dag de topping. Snijd de halve Kanzi® appel in blokjes, bestuif met kaneel en meng met wat maple syrup. Bak de blokjes ongeveer 2 tot 3 minuten op middelhoog vuur totdat ze gekarameliseerd zijn. Top de overnight oats af met de gebakken appel, rozijnen, walnoten en kaneelstokjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via