Crispy_chips_borrelmix
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vrij van vlees

Crispy chips borrelmix

Sla dat bitterballen garnituur vanavond eens over en maak je eigen borrelmix. Deze borrelhapjes zijn gepaneerd met een laagje tortilla chips. Extra crunch gegarandeerd! Als vulling kozen wij voor romige kaasjes, vegetarische wings en sweetpeppers met roomkaas, maar je kunt nog talloze andere hapjes voorzien van zo’n krokant korstje.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten borrelhapjes
Ingrediënten zure dip
Extra benodigdheden

Recept crispy chips borrelmix

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Kluts de eieren in een kommetje. Doe de bloem in een andere kom. Verkruimel 2/3 van de tortilla chips tot een grove kruimels in een derde kommetje.
2
Dep de sweetpeppers met keukenpapier droog. Wentel ze vervolgens door de bloem, gevolgd door het ei en tot slot door de verkruimelde chips. Herhaal dit met de vegetarische wings en kaasjes.
3
Verwarm de airfryer voor op 200˚C en bak de hapjes 5 min.
4
Meng voor de dip de zure room, bieslook, het citroensap, de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Serveer de crispy chips borrelmix op een schaal met de dip en de overige tortilla chips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via