Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten gehaktballen
Ingrediënten tomatensalade
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Meng het gehakt met alle ingrediënten, behalve de mozzarellabolletjes en boter, goed door elkaar. Verdeel in gelijke porties en maak hier gehaktballen van. Maak een kuiltje in het midden en druk per bal 1 mozzarellaballetje in het gehakt. Zorg dat het mozzarellabolletje in het midden zit en omhuld is door het gehakt.
2
Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur. Braad de gehaktballen rondom goudbruin. Zet het vuur laag en laat voor 10 min. garen met de deksel op de pan.
3
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan goudbruin. Rooster het brood in een grillpan. Schaaf plakjes van het stukje Parmigiano Reggiano.
4
Snijd de tomaten in plakken en verdeel over een groot bord. Ris de blaadjes van de basilicum en oregano en verdeel samen met de geschaafde kaas en pijnboompitten over de tomaat. Maak af met druppels olijfolie, balsamico crème en de gehaktballen. Serveer met het geroosterde brood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via