Pittige Gehaktballetjes Met Pindasaus Lowres 2 7
Niveau
Gemiddeld
Tijd
45 min
Bevat vlees

Pittige gehaktballetjes met pindasaus

Gehaktballetjes, de ultieme borrel klassieker. Verwen je gasten eens met deze pittige gehaktballetjes met ketjap en sambal. Heerlijk met een super snelle pindasaus waar je je vingers bij aflikt!

Mijn menu planner

Ingrediënten

20 stuks
Ingrediënten

Recept pittige gehaktballetjes met pindasaus

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
1
Meng het gehakt met ¾ deel van de ketjap, Sambal badjak, paprikapoeder, ei, paneermeel en Italiaanse kruiden. Kneed het geheel goed door. Maak balletjes van ongeveer 20 tot 25 gr.
2
Verwarm de olie in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin gedurende 10 tot 15 min.
3
Bereid intussen de pindasaus. Meng de pindakaas met kokend water, sojasaus en de rest van de ketjap. Roer het geheel door.
4
Serveer de gehaktballetjes met de zelfgemaakte pindasaus. Top af met gebakken uitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via