Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Croissant deluxe met amandelschaafsel en basilicum

Begin je dag met een croissant deluxe! De croissant beleg je met een laagje roomboter, abrikozenjam, aardbeien fruitspread en basilicum voor een verrassende twist. Afgetopt met amandelschaafsel, dat wordt genieten!

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding5 minuten

Ingrediënten
 2 croissants
 10 gr Campina Botergoud Ongezouten Roomboter
 2 el Hero Minder Zoet Abrikozenjam
 2 el Hero Zonder Stukjes Aardbeien - Fluweelzacht
 1 takje basilicum
 2 tl amandelschaafsel

Bereidingswijze
1

Snijd de croissants open en besmeer met ongezouten roomboter.

2

Besmeer vervolgens royaal met minder zoet abrikozen en fluweelzacht aardbeien.

3

Pluk de blaadjes basilicum van het takje en scheur eventueel in kleinere stukjes.

4

Strooi het amandelschaafsel over de jam en top af met basilicum.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 croissants
 10 gr Campina Botergoud Ongezouten Roomboter
 2 el Hero Minder Zoet Abrikozenjam
 2 el Hero Zonder Stukjes Aardbeien - Fluweelzacht
 1 takje basilicum
 2 tl amandelschaafsel

Instructies

Bereidingswijze
1

Snijd de croissants open en besmeer met ongezouten roomboter.

2

Besmeer vervolgens royaal met minder zoet abrikozen en fluweelzacht aardbeien.

3

Pluk de blaadjes basilicum van het takje en scheur eventueel in kleinere stukjes.

4

Strooi het amandelschaafsel over de jam en top af met basilicum.

Croissant deluxe met amandelschaafsel en basilicum

Tip: Deze croissant deluxe is ook heerlijk voor bij een uitgebreide brunch.

Koffie erbij? Maak je ontbijt af met de pink koffie!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.