Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Eropuit! Wat neem je mee tijdens een dagje weg?

Een dagje weg, wij zijn er gek op! Lekker naar het strand, een pretpark of de dierentuin… er zijn een tal van daagjes uit die je kunt bedenken. Wanneer je een hele dag buiten de deur bent, is het handig om goed voorbereid te zijn. Daar helpen wij jou graag bij! In deze blog vind je een handige checklist zodat jij onbezorgd op pad gaat en volop geniet van een dagje uit.

1. Telefoon en portemonnee 

Als eerste kunnen je telefoon en portemonnee niet thuis achterblijven. Het is natuurlijk handig om bereikbaar te zijn of te kunnen navigeren als je de weg niet meer weet, maar nog belangrijker is alle mooie momenten vastleggen. Wat geld meenemen is altijd handig, voor als je spontaan zin hebt in een ijsje of toch niet voldoende benzine hebt getankt. 😉

2. Zakdoekjes en desinfectiegel  

Tijdens een dagje weg kan je niet overal je handen wassen. Een klein flesje desinfectiegel en een pakje zakdoekjes passen altijd wel in je tas en zijn ideaal om je handen tussendoor schoon te maken.  

3. Eten en drinken 

Zorg dat je voldoende eten en drinken bij hebt tijdens een dag van huis. Niets is zo gezellig als samen genieten van een lekker tussendoortje of lunch. Neem bijvoorbeeld deze geweldige kip-dragon focaccia mee. Gebruik vooral onze bijenwasdoek om je lunch in te wikkelen, niet alleen superhandig om je lunch in te bewaren, maar ook nog eens duurzaam.

Een flesje water of een frisse citroenlimonade is ook altijd handig om mee te nemen als verfrissende dorstlesser.  

4. Zonnebrand en zonnebril  

Laat het zonnetje zich zien of is het een warme dag? Smeer je altijd goed in! Ook als het bewolkt is, kun je verbranden. Altijd fijn om een flesje zonnebrandcrème bij je te hebben en je zonnebril op te kunnen zetten.

5. Extra kleding 

Ben je een dagje op het strand of heb je je laten overhalen om in een waterattractie te gaan? Dan is een droge set kleding zeker geen overbodige luxe. Deze kun je ook prima in de auto laten liggen, zodat je in ieder geval droog de auto in kunt stappen. En neem altijd een extra trui of vest mee, voor als het toch iets frisser is dan je had verwacht.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.