Familie Paastafel

Familie paastafel

Pasen Sfeerbeelden 0952

Ga deze Pasen samen met de kinderen aan de slag in de keuken en laat ze kennismaken met verrukkelijke recepten. Van verstopte groenten tot zoete paastoetjes; deze paasrecepten voor het gezin zijn heerlijk. Vergeet niet het pronkstuk op tafel te zetten: de luchtige passievrucht en witte chocolade spiegeltaart!

Passievrucht En Witte Chocolade Spiegeltaart

Pronkstuk van de tafel

Steel de show tijdens de paasbrunch met deze knalgele spiegeltaart. Naast dat de taart een echt pronkstuk is, is de smaak goddelijk. Verdeel het maken van deze taart over 2 dagen in verband met de rusttijden en verbluf jezelf én je gasten met dit spektakelstuk!

Familie Paastafel Mango Kokos Mocktail

Frisse mocktail

Ga samen met de kids aan de slag in de keuken en maak deze lekkere, frisse mocktail. Perfect voor een zonnig paasweekend. De combinatie van de zoete mango, lekkere kokosrand en zure limoen zorgt voor een smaakvol resultaat. Maak af met marshmallow bunnies om de mocktail compleet te maken. Proost!

Klassiekers met een twist

Iedereen houdt wel van een eitje, warme wafels of een stukje kaas. Wij hebben deze 3 recepten een verrassende twist gegeven! Wat dacht je van cloud eggs met gerookte zalm? Of van broccoliwafels met cherrytomaten? De broccoli is verwerkt in de wafel, zodat zelfs de moeilijkste eters onder ons het lekker vinden. Ook lekker: vispad brie. Heerlijk om met stokbrood in te dippen.

Familie Paastafel Cheesecake Taco's Met Blauwe Bessen 0009 4 Low Res

Cheesecake taco's

Taco’s van wraps, maar dan zoet dankzij de vulling van cheesecake. Een heerlijk dessert met een twist dat ook nog eens makkelijk is om samen met de kids te maken. Serveer met een saus van blauwe bessen en geniet van onweerstaanbare cheesecake taco’s.

Familie Paastafel

Tips voor Pasen met kinderen

Vier jij dit jaar Pasen met kinderen? Dan hebben wij een aantal tips voor je wat je samen met de kinderen kunt gaan doen! Terwijl jij aan het kokkerellen bent, houden zij zich bezig met andere activiteiten. Of ga samen een middagje knutselen.

  • Ga creatief aan de slag met de kids en ga eieren schilderen. Een gezellige traditie die niet mag ontbreken tijdens Pasen. Kook je eieren, laat ze goed schrikken en vervolgens rustig afkoelen. Pak wat kwasten en verschillende kleuren verf en ga lekker schilderen! Kies jij voor één kleur of ga je voor patroontjes?
  • Knutsel samen een mooie paasslinger om vervolgens het vrolijke eindresultaat op te hangen in de eetkamer!
  • Laat de kinderen voor de paasbrunch zoeken naar eieren van de paashaas! Lukt het ze om alle verstopte eieren terug te vinden?
  • Maak de paasgerechten samen! Kinderen vinden het hartstikke leuk om een handje mee te helpen en kunnen niet wachten om het eindresultaat te proberen.

Weten hoe deze familie paastafel eruit ziet zodra het compleet is? Neem een kijkje achter de schermen op ons Instagramkanaal of via de video!

Paasbroodjes voor de paasbrunch

Laat je inspireren voor je paasbrunch, lunch of ontbijt met onze heerlijke gerechten. Deze paasbroodjes hebben een gezellige paaslook en smakelijk heerlijk. Je maakt ze binnen 10 minuutjes klaar en smullen maar!