Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Besmeer 4 sneetjes brood met pesto en 4 sneetjes brood met zuivelspread. Bestrooi naar smaak met peper en zout.
2
Leg de sneetjes met pesto, met de besmeerde zijde op de sneetjes met zuivelspread.
3
Klop de eieren los met de melk en de Italiaanse kruiden en giet in een platte schaal.
4
Leg het brood nu 1 voor 1 in het melkmengsel en draai halverwege om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
5
Verhit 1 eetlepel roomboter in een koekenpan en bak 1 wentelteefje per keer in 2-3 minuten per kant goudbruin.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Marinus Beers
Jennifer van Eatertainment
Marinus Beers
Alfons Goossens
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Lunch & brunch
Cuisine
Hollands
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via