Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min
1
Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de aardappelen gaar.
2
Snijd de kastanjechampignons in kwartjes en snipper de rode uien fijn. Verhit 1/2 van de boter in een pan met dikke bodem en bak de ui aan. Voeg het bier toe aan de ui en breng aan de kook. Indien je liever geen bier gebruikt, sla je deze stap over. Voeg vervolgens de kastanjechampignons, portobello’s, abrikozen, kruidnagel, ontbijtkoek, laurier, rozemarijn en paddenstoelenbouillon toe. Laat het geheel 7 minuten koken tot de portobello’s gaar zijn. Verwijder vervolgens de rozemarijn, kruidnagel en laurier.
3
Giet de aardappelen af en stamp samen met 1/2 van de boter en de melk tot een romige puree. Serveer de aardappelpuree samen met het portobello stoofpotje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Jenny
Jennifer van Eatertainment
Roos Boerma
Lisa van Eatertainment
Roos Boerma

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via