Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit in een koekenpan olie en schroei de kipblokjes rondom dicht op hoog vuur in ongeveer 3 à 4 min. De kip hoeft niet gaar te zijn vanbinnen.
2
Snijd de champignons in plakjes, de mozzarella in blokjes en de rode ui en knoflook fijn. Meng in een grote kom de kipfilet, pesto, mozzarella (blokjes en geraspt), crème fraîche, rode ui, knoflook en champignons door elkaar.
3
Rol de twee pizzabodems uit. Verdeel de helft van het kip-pesto mengsel over de helft van 1 pizzabodem en houdt 4 cm van de randen vrij. Vouw de lege helft over de vulling dicht en zorg dat de randen goed aan elkaar vastplakken. Herhaal dit bij de andere pizza. Je hebt nu 2 halve manen.
4
Leg de calzone pizza’s op een bakplaat in het midden van de oven en bak goudbruin in 25 à 30 min. Serveer de pizza calzone warm.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Hanny
Lisa van Eatertainment
Hans
Jennifer van Eatertainment
Hanny
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Vrij van vis
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat kip
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via