Rosbief met peperkorst is niet onbekend. Wij maken deze heerlijke klassieker klaar met 4 seizoenen peper die de rosbief pit geeft en daardoor goed past bij een wat neutraler gerecht. Zeker lekker om los te eten, maar bij deze romige risotto komt de smaak goed tot zijn recht.
Puglia, de welbekende hak van de Italiaanse laars. Dit gebied staat als wijnstreek vooral bekend om de primitivo druif, maar ook andere inheemse druivenrassen zijn zeer de moeite waard. Neem bijvoorbeeld de negroamaro. Een druif die stoere, volle wijnen voortbrengt met veel fruit en de nodige kruidigheid.
Onze QVIS Negroamaro van Giustini (4.2 op Vivino) is een heerlijke begeleider van dit prachtige rosbiefgerecht. Het ronde en warme karakter van de wijn sluit prachtig aan bij de romige risotto en het gepeperde rundvlees. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment