Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Rode bieten wraps met bosvruchten en geitenkaas

Ga voor een verrassende, gezonde lunch met deze rode bieten wraps. De wraps worden belegd met een geitenkaas-bosvruchtenmengsel, rode bieten en veldsla. Door de wraps af te toppen met walnootjes, krijg je een heerlijke, knapperige bite.

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding5 minutenKooktijd20 minutenTotale Tijd25 minuten

Ingrediënten
 500 gr (voor)gekookte rode bieten
 2 el olijfolie
 3 takjes tijm, blaadjes losgeritst
 Peper en zout
 125 gr zachte geitenkaas
 1 ½ el Hero Minder Zoet Bosvruchten
 4 bieten tortilla wraps
 75 gr veldsla
 50 gr walnoten, grof gehakt

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200˚C.

2

Snijd de rode bieten in dikke plakken en vervolgens in reepjes. Meng de rode bieten met de olijfolie, tijm, peper en zout, doe in een ovenschaal en rooster 15 à 20 min. in de oven.

3

Meng de geitenkaas met de bosvruchtenjam.

4

Besmeer de wraps met het geitenkaas-bosvruchtenmengsel, beleg met de rode bieten, veldsla en walnoten en rol de wraps op.

Ingrediënten

Ingrediënten
 500 gr (voor)gekookte rode bieten
 2 el olijfolie
 3 takjes tijm, blaadjes losgeritst
 Peper en zout
 125 gr zachte geitenkaas
 1 ½ el Hero Minder Zoet Bosvruchten
 4 bieten tortilla wraps
 75 gr veldsla
 50 gr walnoten, grof gehakt

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200˚C.

2

Snijd de rode bieten in dikke plakken en vervolgens in reepjes. Meng de rode bieten met de olijfolie, tijm, peper en zout, doe in een ovenschaal en rooster 15 à 20 min. in de oven.

3

Meng de geitenkaas met de bosvruchtenjam.

4

Besmeer de wraps met het geitenkaas-bosvruchtenmengsel, beleg met de rode bieten, veldsla en walnoten en rol de wraps op.

Rode bieten wraps met bosvruchten en geitenkaas

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.