Geef je wraprolletjes met zalm een feestelijke touch met Pasen! Deze haas-wrapjes zijn leuk op de brunchtafel tijdens de paasbrunch of bij de borrel.
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Pasen is hét moment om uitgebreid te brunchen, lunchen of dineren met familie en vrienden. Traditionele paasrecepten bestaan vaak uit eieren, broodgerechten en zoetigheden, maar er zijn ook verrassende varianten die een leuke twist geven aan het paasmenu. Kies je favoriet en ga er zelf mee aan de slag!
Bij Pasen mogen eieren natuurlijk niet ontbreken. Gekookte eieren, gevulde eieren of een luchtige omelet zijn altijd een succes. Ook zoete broodjes, zoals een feestelijke paasstol met spijs en rozijnen, zijn populair. Daarnaast is quiche een favoriet voor de paasbrunch, gevuld met ingrediënten als spinazie, zalm of ham.
Voor een uitgebreid paasdiner wordt vaak gekozen voor lamsvlees, een klassieke keuze die perfect samengaat met kruiden als rozemarijn en knoflook. Als bijgerecht zijn asperges met een romige botersaus een echte lente-klassieker.
Wil je iets anders proberen voor de paasbrunch? Ga dan voor een verrassende twist op bekende paasgerechten:
Of je nu kiest voor klassiek of vernieuwend, met deze paasrecepten maak je van Pasen een smakelijk feest!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment