Pittige Tacos Met Biefstukreepjes
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Pittige taco’s met biefstukreepjes

Taco’s, je kunt er alle kanten mee op. Dit Mexicaanse gerecht kan worden gevuld met allerlei ingrediënten en wordt doorgaans met de hand gegeten. Deze pittige variant vullen we met biefstukreepjes en zwarte bonen en wordt afgetopt met knoflooksaus en verse koriander.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pittige taco’s met biefstukreepjes

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Verwarm 2 koekenpannen met olijfolie. Laat de bonen uitlekken. Bak in één pan de biefstuk 2 min. aan beide kanten en breng op smaak met peper en zout. Verwarm de zwarte bonen in de andere pan.
2
Snijd de jalapeñopeper in dunne ringetjes. Voeg de wortel en naar smaak wat ringetjes jalapeñopeper toe bij de bonen. Warm het geheel even op. Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgende de aanwijzingen op de verpakking en snijd de biefstuk in dunne reepjes.
3
Vul de tacoschelpen met het bonenmengsel en leg hier de biefstukreepjes op. Maak af met knoflooksaus en verse koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sulfiet
  • Gluten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via