Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Haal de kazen 30 tot 60 minuten van tevoren uit de koelkast.
2
Snijd de kazen elk in 4 gelijke stukken. Snijd de peer en vijg in partjes en schep met een meloenboor bolletjes uit de appel. Snijd het notenbrood in stukken en het vijgenbrood in plakjes.
3
Leg de kazen van mild naar pittig op het plankje, waarbij de mildste kaas links ligt en de pittigste kaas rechts. Je begint met de geitenkaas, gevolgd door Le Marcaire, Chaumes, Morbier en als laatste Bleu d'Arvergne.
4
Verdeel de broodsoorten, appel, vijg en peer over 4 stenen serveerplankjes. Garneer met de walnoten mix, een takje rode besjes en een dessertlepel met appelstroop.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via