Rotivellen Met Witvis En Zoete Aardappel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vlees
Bevat kip
Bevat vis

Rotivellen met witvis en zoete aardappel

Zet een heerlijk gerecht op tafel met ons recept voor rotivellen met witvis en zoete aardappel. Door de witvis zachtjes te koken in bouillon wordt deze heerlijk zacht. Een Madame Jeanette pepertje zorgt daarnaast voor een pittige kick!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept rotivellen met witvis en zoete aardappel

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Breng twee pannen water aan de kook. Schil de aardappelen en snijd in kleine blokjes. Kook in één pan de zoete aardappelen en sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet vervolgens af en zet weg. Kook in de andere pan de eieren hard in 8 minuten, pel en zet apart.
2
Snipper de ui en fruit deze in de olie aan in de pan. Pers de knoflookteentjes uit boven de pan. Voeg vervolgens de rotikruiden, de hele peper en de vis toe en bak 2 minuten mee. Giet de bouillon over de vis en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de aardappels en sperziebonen toe en laat de bouillon in 5 minuten iets inkoken. Haal de Madame Jeanette peper uit de roti als de gewenste pittigheid is bereikt.
3
Verwarm de rotivellen zonder olie in een koekenpan. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
4
Serveer de warme rotivellen met een flinke schep witvisroti, de hardgekookte eieren en de komkommerplakjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Gluten
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via