Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Tortilla met gehakt, avocado en frisse ijsbergsla

Weinig tijd om uitgebreid te kokkerellen? Probeer dit makkelijke en snel klaar te maken tortilla recept! In 20 minuten heb je een vrolijk Tex-Mex gerecht op tafel. De avocado en ijsbergsla voegen een lekker fris element toe en de kruidige Santa Maria Taco Seasoning Mix zorgt voor een heerlijke smaak. Maak het gerecht af met een koude Heineken 0.0 erbij, genieten!

Toch liever vegetarisch? Vind hier de vegetarische versie van dit gerecht!

NiveauBeginner

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd20 minuten

Ingrediënten
 300 gr gehakt
 1 el olijfolie
 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
 2 avocado's
 1 verpakking Santa Maria Tortilla Wraps
 80 gr Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
 100 gr ijsbergsla, fijngesneden
 150 gr wortel julienne
 80 gr zure room

Bereidingswijze
1

Verhit 1 el olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de Santa Maria Taco Seasoning mix toe en roer dit goed door. Laat het gehakt een aantal minuten sudderen. Snijd ondertussen de avocado’s in stukjes.

2

Verwarm de tortilla's in een hete pan of warm op in de magnetron.

3

Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s en voeg de ijsbergsla, avocado en wortel toe. Top af met Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden. Serveer er naar smaak extra Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room bij.

Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!

Ingrediënten

Ingrediënten
 300 gr gehakt
 1 el olijfolie
 1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
 2 avocado's
 1 verpakking Santa Maria Tortilla Wraps
 80 gr Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild
 100 gr ijsbergsla, fijngesneden
 150 gr wortel julienne
 80 gr zure room

Instructies

Bereidingswijze
1

Verhit 1 el olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de Santa Maria Taco Seasoning mix toe en roer dit goed door. Laat het gehakt een aantal minuten sudderen. Snijd ondertussen de avocado’s in stukjes.

2

Verwarm de tortilla's in een hete pan of warm op in de magnetron.

3

Verdeel het gehaktmengsel over de tortilla’s en voeg de ijsbergsla, avocado en wortel toe. Top af met Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room. Vouw de tortilla’s dicht, rol ze op en snijd ze doormidden. Serveer er naar smaak extra Santa Maria Chunky Wrap Salsa Mild en zure room bij.

Tip: Neem een koude Heineken 0.0 naast de tortilla om de maaltijd af te maken!

Santa Maria tortilla met gehakt, avocado en frisse ijsbergsla

Fan van tortilla’s? Bekijk hier meer leuke recepten.

Santa Maria tortilla met gehakt, avocado en frisse ijsbergsla

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.