Vistaco’s met mangosalsa en avocado-yoghurtsaus

vistaco

Probeer eens een andere vulling voor je tacoschelp. Wij kiezen graag voor een heerlijke visvariant met een zelfgemaakte, pittige mangosalsa en frisse avocado-yoghurtsaus. Laat je verrassen door deze heerlijke vistaco!

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Prep Tijd10 minutenKooktijd20 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 1 limoen, sap en rasp
 3,50 el zonnebloemolie
 ½ zakje taco seasoning mix à 35 gr
 600 gr pangasiusfilet
 1 rode ui, gesnipperd
 1 rode paprika, in kleine blokjes
 1 mango, geschild en in blokjes
 Peper en zout
 1 avocado, geschild en in stukken
 300 ml magere yoghurt
 5 gr munt
 12 tacoschelpen
 Eventueel: extra munt en koriander
Keukenbenodigdheden
 Kom
 Staafmixer
 Koekenpan

Bereidingswijze
1

Meng het limoensap met 2 el olie en de taco seasoning mix en marineer hierin de vis 10 minuten.

2

Meng ui, paprika en mango met ½ el olie en breng op smaak met peper en zout.

3

Doe de avocado met de yoghurt, muntblaadjes en limoenrasp in een hoge beker en mix tot een gladde saus met een staafmixer.

4

Bak de vis in een koekenpan in 1 el olie in 3-4 minuten per kant gaar en goudbruin. Breek de vis in stukjes.

5

Vul de tacoschelpen met de salsa, de gebakken vis en de avocadosaus. Garneer eventueel met extra koriander en munt.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 limoen, sap en rasp
 3,50 el zonnebloemolie
 ½ zakje taco seasoning mix à 35 gr
 600 gr pangasiusfilet
 1 rode ui, gesnipperd
 1 rode paprika, in kleine blokjes
 1 mango, geschild en in blokjes
 Peper en zout
 1 avocado, geschild en in stukken
 300 ml magere yoghurt
 5 gr munt
 12 tacoschelpen
 Eventueel: extra munt en koriander
Keukenbenodigdheden
 Kom
 Staafmixer
 Koekenpan

Instructies

Bereidingswijze
1

Meng het limoensap met 2 el olie en de taco seasoning mix en marineer hierin de vis 10 minuten.

2

Meng ui, paprika en mango met ½ el olie en breng op smaak met peper en zout.

3

Doe de avocado met de yoghurt, muntblaadjes en limoenrasp in een hoge beker en mix tot een gladde saus met een staafmixer.

4

Bak de vis in een koekenpan in 1 el olie in 3-4 minuten per kant gaar en goudbruin. Breek de vis in stukjes.

5

Vul de tacoschelpen met de salsa, de gebakken vis en de avocadosaus. Garneer eventueel met extra koriander en munt.

Vistaco’s met mangosalsa en avocado-yoghurtsaus

Krijg jij ook geen genoeg van taco’s? Bekijk dan snel dit recept!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.