Deze goed gevulde wraps zorgen er voor dat je de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente bijna binnenkrijgt. We kruiden de sperziebonen met een boemboe, wat een echte smaakmaker is. Hierdoor heeft het gerecht qua kruiden niet meer nodig dan dat.
Maak de sperziebonen schoon. Blancheer de sperziebonen 3 min. in kokend water. Spoel de sperziebonen af met koud water.
Verhit 1 el olie in de wokpan op hoog vuur en wok de sperziebonen in 3 min. gaar. Roer de boemboe en het water door de sperziebonen. Gaar het geheel nog 3 min.
Verhit in een koekenpan 1 el olie en bak de falafelballetjes kort aan.
Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer de wraps dun in met zure room. Beleg de wraps met sperziebonen en de falafel balletjes.
Ingrediënten
Instructies
Maak de sperziebonen schoon. Blancheer de sperziebonen 3 min. in kokend water. Spoel de sperziebonen af met koud water.
Verhit 1 el olie in de wokpan op hoog vuur en wok de sperziebonen in 3 min. gaar. Roer de boemboe en het water door de sperziebonen. Gaar het geheel nog 3 min.
Verhit in een koekenpan 1 el olie en bak de falafelballetjes kort aan.
Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer de wraps dun in met zure room. Beleg de wraps met sperziebonen en de falafel balletjes.
Nog al bizarre combinatie. Indisch / Arabisch / Mexicaans ? Bij elkaar geraapt zooitje. Gaat niks boven een vers pitabroodje falafel met een lekkere tahin dressing. Geen fabrieks falafel of kruidenpasta’s. Jammer
Hi Leon,
Bedankt voor je reactie! Een vers pitabroodje met falafel en tahin dressing; klinkt super lekker! Jammer dat dit recept je niet meteen aanspreekt. Heb je het al een keertje geprobeerd? Dit is wat mij betreft zéker een aanrader.
Groet,
Lisa
@leon Waarom toch gelijk zo afwerend, de Michelinsterren koks, doen ook niet anders dan experimenteren met buitenlandse kruiden. Altijd het zelfde eten .. nou ja moet een ieder weten, ieder heeft zijn eigen smaakje.Ik vind het goed!
Henri