Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Wrap met knoflook-kruiden kip en avocado

Wrap met knoflookkruiden kip en avocado

Wraps, ideaal als lunch en avondeten. Deze wrap vullen we met kruidige kip, die je heel makkelijk maakt met het handige gekruide bakpapier van MAGGI. Een kwestie van de kip even bakken in de pan en de wrap vullen met alle heerlijke ingrediënten.

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding20 minutenKooktijd10 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 300 gr kipfilet
 1 zakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden
 2 tomaten
 ½ komkommer
 100 gr ijsbergsla
 150 gr maïs, uit blik
 2 avocado’s
 4 el citroensap
 Peper
 4 wraps

Bereidingswijze
1

Bereid de kipfilet met 2 vellen gekruid bakpapier volgens de aanwijzingen op het pakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden. Bak de kip in 10 min. per kant gaar op laag vuur.

2

Snijd intussen de tomaten in parten en komkommer in blokjes. Meng de tomaat, komkommer en ijsbergsla samen in een grote kom. Laat de maïskorrels uitlekken en voeg deze ook toe aan de salade.

3

Snijd de avocado in de lengte doormidden en verwijder de pit. Schep vervolgens het vruchtvlees van de avocado in een schaaltje. Prak met een vork het vruchtvlees en breng op smaak met het citroensap en peper.

4

Haal de kip uit de pan en snijd deze in plakjes.

5

Smeer een dun laagje van het avocadomengsel op de wrap. Beleg de wrap vervolgens met de salade en de gekruide kip. Plaats de ingrediënten in het midden van de wrap. Klap het onderste deel van de wrap naar het midden. Vouw daarna beide zijkanten naar binnen en rol de wrap verder op. Snijd de wrap doormidden. Herhaal dit met de overige wraps.

6

Serveer de wraps met de overgebleven salade en de avocadospread.

Tip: Serveer alle ingrediënten los, zodat iedereen zelf de wraps kan vullen.

Ingrediënten

Ingrediënten
 300 gr kipfilet
 1 zakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden
 2 tomaten
 ½ komkommer
 100 gr ijsbergsla
 150 gr maïs, uit blik
 2 avocado’s
 4 el citroensap
 Peper
 4 wraps

Instructies

Bereidingswijze
1

Bereid de kipfilet met 2 vellen gekruid bakpapier volgens de aanwijzingen op het pakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden. Bak de kip in 10 min. per kant gaar op laag vuur.

2

Snijd intussen de tomaten in parten en komkommer in blokjes. Meng de tomaat, komkommer en ijsbergsla samen in een grote kom. Laat de maïskorrels uitlekken en voeg deze ook toe aan de salade.

3

Snijd de avocado in de lengte doormidden en verwijder de pit. Schep vervolgens het vruchtvlees van de avocado in een schaaltje. Prak met een vork het vruchtvlees en breng op smaak met het citroensap en peper.

4

Haal de kip uit de pan en snijd deze in plakjes.

5

Smeer een dun laagje van het avocadomengsel op de wrap. Beleg de wrap vervolgens met de salade en de gekruide kip. Plaats de ingrediënten in het midden van de wrap. Klap het onderste deel van de wrap naar het midden. Vouw daarna beide zijkanten naar binnen en rol de wrap verder op. Snijd de wrap doormidden. Herhaal dit met de overige wraps.

6

Serveer de wraps met de overgebleven salade en de avocadospread.

Tip: Serveer alle ingrediënten los, zodat iedereen zelf de wraps kan vullen.

Wrap met knoflook-kruiden kip en avocado

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.