Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Wrap pizza met pulled chicken

Wrap pizza met pulled chicken

Het vervangen van een pizzabodem door een wrap zorgt voor een lichtere en minder calorierijke maaltijd. Wij beleggen deze wrap pizza’s met pulled chicken, die je heel makkelijk én in een handomdraai zelf maakt!

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding15 minutenKooktijd15 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 2 kippendijfilets
 1 el olijfolie
 2 el ketjap
 2 el honing
 Zout
 150 gr cherrytomaten
 4 handjes cheddarkaas
 4 volkoren tortilla's
 Handje rucola

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de kip in een steelpan met water gaar. Haal de kip uit het water en trek met 2 vorken uit elkaar. Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de gekookte kip met de ketjap, honing en wat zout ongeveer 5 min.

2

Halveer de cherrytomaten. Verdeel de cheddarkaas over de tortilla’s, gevolgd door de cherrytomaten en de pulled chicken. Bak de wrap pizza’s 10 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is en de tortilla’s licht gekleurd zijn.

3

Haal de wrap pizza’s uit de oven en top af met rucola.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 kippendijfilets
 1 el olijfolie
 2 el ketjap
 2 el honing
 Zout
 150 gr cherrytomaten
 4 handjes cheddarkaas
 4 volkoren tortilla's
 Handje rucola

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de kip in een steelpan met water gaar. Haal de kip uit het water en trek met 2 vorken uit elkaar. Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de gekookte kip met de ketjap, honing en wat zout ongeveer 5 min.

2

Halveer de cherrytomaten. Verdeel de cheddarkaas over de tortilla’s, gevolgd door de cherrytomaten en de pulled chicken. Bak de wrap pizza’s 10 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is en de tortilla’s licht gekleurd zijn.

3

Haal de wrap pizza’s uit de oven en top af met rucola.

Wrap pizza met pulled chicken

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.