Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Avocado-gember toast

Op zoek naar inspiratie voor beleg op je boterham? Ga een keer voor een basis van roomkaas gemixt met gemberjam, heerlijk fris en romig. Top je boterham af met avocado en alfalfa, een echt feestje op je bord.

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding10 minuten

Ingrediënten
 2 avocado's
 4 dikke sneden brood
 200 gr roomkaas
 50 gr Hero gemberjam
 Zwarte peper
 Optioneel: alfalfa of een andere cress

Bereidingswijze
1

Rooster het brood in een broodrooster of grill. Meng de roomkaas met de Hero gemberjam en een flinke snuf zwarte peper.

2

Besmeer de stukken toast met het gemberroomkaasmengsel. Schil de avocado, halveer en snijd in dunne plakjes.

3

Beleg ieder stuk toast met een halve avocado en garneer eventueel met wat alfalfa of een andere cress.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 avocado's
 4 dikke sneden brood
 200 gr roomkaas
 50 gr Hero gemberjam
 Zwarte peper
 Optioneel: alfalfa of een andere cress

Instructies

Bereidingswijze
1

Rooster het brood in een broodrooster of grill. Meng de roomkaas met de Hero gemberjam en een flinke snuf zwarte peper.

2

Besmeer de stukken toast met het gemberroomkaasmengsel. Schil de avocado, halveer en snijd in dunne plakjes.

3

Beleg ieder stuk toast met een halve avocado en garneer eventueel met wat alfalfa of een andere cress.

Avocado-gember toast

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.