Borrelcones
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Borrelcones

Wil je jouw gasten eens goed verrassen? Maak dan persoonlijke borrelcones! Zo heeft iedereen een eigen puntzakje vol lekkers. Afhankelijk van de wensen kun je je helemaal uitleven met deze leuke cones en volop variëren met ingrediënten.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden

Recept borrelcones

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de Manchego kaas en brie in plakjes. Halveer de rozemarijn crackers in de lengte of gebruik langwerpige grissini’s.
2
Rijg 1 zilveruitje, 1 cornichon en 1 olijf op een prikker. Herhaal dit met 3 andere prikkers.
3
Snijd de vijg in kwarten. Maak 4 prikkers met daarop 1 druif, 1 stukje vijg en nog 1 druif per prikker.
4
Maak vervolgens een prikker met vlees door 1 plakje salami 2 keer dubbel te vouwen en aan de prikker te rijgen. Herhaal dit met een tweede plakje. Rijg tot slot een plakje rauwe ham aan de prikker. Herhaal dit met 3 andere prikkers.
5
Vul iedere cone met de crackers of grissini’s en leg hier 2 plakjes Manchego en 1 plakje brie op. Steek daarna de prikker met fruit en de prikker met zilverui en cornichon erbij. Sluit af met de prikker met salami en ham en decoreer met een takje salie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via