Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Rasp de kaas en houd 30 gr apart. Mix de rest van de kaas met de eieren.
2
Verwarm een wafelijzer en olie goed in. Schep de helft van het kaasmengsel op het wafelijzer. Doe dicht en bak voor 4 minuten op hoge stand. Herhaal dit met de rest van het kaasmengsel.
3
Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin. Schil de mandarijn en haal de blaadjes van het basilicum takje.
4
Haal de chaffle uit het wafelijzer en verdeel de crème fraîche, mandarijn partjes, geroosterde walnoten en basilicumblaadjes over de chaffles. Giet als het laatst de honing erover en garneer met de overgebleven geraspte kaas.
5
Serveer de chaffles warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via