Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Halveer de cherrytomaatjes. Schil de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Meng de sinaasappel, tomaat en pompoenblokjes samen met de zonnebloemolie en tijm op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Plaats voor 20 min in de oven, voeg na 10 min de ansjovis toe en bak de laatste 10 min mee.
2
Giet ondertussen de kokende groentebouillon over de couscous en dek af met vershoudfolie. Laat voor 5 min stomen en roer vervolgens los met een vork.
3
Serveer de couscous met de groenten en ansjovis. Breng op smaak met peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Balans
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via