Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
7 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de tomatensaus over de ongebakken naanbroden. Snijd de broccoli in klein roosjes en de mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken.
2
Verdeel de mozzarella, olijven en broccoli over de tomatensaus en breng de naanpizza’s op smaak met peper en zout.
3
Plaats de naanpizza’s in het midden van de oven en bak gedurende 7 min. en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Ina Venema
Jennifer van Eatertainment
Ron Werner
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Koolhydraatarm
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via