Zalmburger Met Gember En Citroengras
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Zalmburger met gember en citroengras

Deze zelfgemaakte zalmburgers hebben een verrassende, frisse twist door de gember en het citroengras. De zalmburgers zijn een lekkere variant op de normale hamburger én zijn ook nog eens in een handomdraai gemaakt.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept zalmburger met gember en citroengras

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de zalmmoten in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn.
2
Meng de zalm, peterselie, gember en citroengras en voeg naar smaak peper en zout toe.
3
Verdeel het mengsel in 4 gelijke delen en kneed er burgers van.
4
Verhit 2 el olie in een pan en bak de zalmburgers in 4 min. rondom goudbruin.
5
Bereid de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en besmeer de onderste helft van het broodje met chilisaus. Leg de zalmburger op de chilisaus en voeg per burger een flinke el Komkommer rauwkost toe. Leg de bovenkant van het broodje op de rauwkost.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Vis
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Amerikaans
Soort
Burgers
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via