Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Varkenshaasmedaillons met zongedroogde tomaat, champignons en tagliatelle met kaassaus

varkensrollade

Haal dat restaurant gevoel in huis met deze varkenshaasmedaillons! Serveer de varkenshaasmedaillons met tagliatelle, zongedroogde tomaat, champignons en garneer met een heerlijke kaassaus.

Ben je woonachtig in of rondom Vught? You’re in luck! De chefs van Van der Valk Vught staan voor je klaar. Dit gerecht hoef je niet zelf te maken, maar kun je ook bestellen via Van der Valk Vught. Woon je niet in of rondom Vught? Bekijk dan het menu van Van der Valk Thuis bij jou in de buurt!

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Totale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 2 nisjes tagliatelle
 300 gr varkenshaas (6 stukjes van 50 gr)
 Peper en zout
 400 ml kookroom
 200 gr roomkaas
 2 teentjes knoflook
 8 zongedroogde tomaten
 6 champignons
 20 gr spekjes
 Olijfolie
 Optioneel: bieslook

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 160 graden. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak op hoog vuur om en om tot het vlees dichtgeschroeid is. Gaar vervolgens in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten.

3

Voor de kaassaus voeg de kookroom, roomkaas en de gesneden teentjes knoflook in een steelpannetje. Breng dit vervolgens rustig aan de kook. Als het geheel kookt op laag vuur, 4 minuten laten staan totdat de saus de gewenste dikte heeft bereikt.

4

Snijd de champignons in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en doe dit met de olijfolie, spekjes en de champignons in een pan en bak de champignons bruin. Doe de tagliatelle erbij en bak dit nog even mee in de pan.

5

Leg de tagliatelle met de champignons, spekjes en de zongedroogde tomaat op een bord. Leg de varkenshaasmedaillons erover en top het geheel af met de kaassaus. Garneer eventueel met bieslook.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 nisjes tagliatelle
 300 gr varkenshaas (6 stukjes van 50 gr)
 Peper en zout
 400 ml kookroom
 200 gr roomkaas
 2 teentjes knoflook
 8 zongedroogde tomaten
 6 champignons
 20 gr spekjes
 Olijfolie
 Optioneel: bieslook

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 160 graden. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak op hoog vuur om en om tot het vlees dichtgeschroeid is. Gaar vervolgens in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten.

3

Voor de kaassaus voeg de kookroom, roomkaas en de gesneden teentjes knoflook in een steelpannetje. Breng dit vervolgens rustig aan de kook. Als het geheel kookt op laag vuur, 4 minuten laten staan totdat de saus de gewenste dikte heeft bereikt.

4

Snijd de champignons in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en doe dit met de olijfolie, spekjes en de champignons in een pan en bak de champignons bruin. Doe de tagliatelle erbij en bak dit nog even mee in de pan.

5

Leg de tagliatelle met de champignons, spekjes en de zongedroogde tomaat op een bord. Leg de varkenshaasmedaillons erover en top het geheel af met de kaassaus. Garneer eventueel met bieslook.

Varkenshaasmedaillons met zongedroogde tomaat, champignons en tagliatelle met kaassaus

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.