WSM Pasta Verde Fusilli Met Krokante Spek En Manchego 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Fusilli met krokante spek en Manchego

De krokante spek die over de pasta wordt verdeeld, zorgt voor een lekkere zoute bite in de pasta. De pasta zelf is romig en vol van smaak doordat de crème fraîche met de pasta verde kruiden wordt gemengd.   

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Fusilli met krokante spek en Manchego

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Breng een pan met water aan de kook, kook de fusilli tricolore volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. 
2
Verdeel het ontbijtspek over een met bakpapier beklede bakplaat, plaats in de voorverwarmde oven en bak 15 min. tot het spek krokant is. 
3
Verwarm ondertussen een pan met de olijfolie en bak de knoflook 3 min. Voeg de Italiaanse roerbakgroenten toe en bak 3 min. mee.  
4
Roer de Verstegen World Spice Meals Pasta Verde en crème fraîche door de groenten en voeg de pasta toe.  
5
Snijd de Manchego in smalle punten. Verdeel de pasta over de borden en garneer met het krokant gebakken spek en de Manchego.  

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via