Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Wortel wraps met abrikozen en salie

Als je van wraps houdt is deze groentewrap met wortel een echte aanrader! Het gehakt waarmee de wraps worden belegd, heeft een licht zoete smaak door de toevoeging van abrikozenjam. Deze vrolijke wraps zitten ook nog eens boordevol groente.

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding15 minutenKooktijd15 minutenTotale Tijd30 minuten

Ingrediënten
 1 ui, gesnipperd
 1 gele paprika
 1 el olijfolie
 500 gr mager rundergehakt
 3 takjes salie
 3 el Hero Minder Zoet Abrikozen
 Peper en zout
 150 gr wortel julienne
 2 el azijn
 4 wortel tortilla wraps
 150 gr ricotta

Bereidingswijze
1

Fruit de ui en gele paprika 1 min. aan in een koekenpan met 1 el olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.

2

Hak de salie fijn. Doe de abrikozenjam en salie bij het gehakt en laat op laag vuur 15 min. bakken tot het gehakt donker kleurt en al het vocht ingekookt is. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng de wortel julienne met azijn en een beetje peper en zout.

4

Besmeer de wraps met ricotta, leg het gehakt- en wortelmengsel erop en rol de wraps op.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 ui, gesnipperd
 1 gele paprika
 1 el olijfolie
 500 gr mager rundergehakt
 3 takjes salie
 3 el Hero Minder Zoet Abrikozen
 Peper en zout
 150 gr wortel julienne
 2 el azijn
 4 wortel tortilla wraps
 150 gr ricotta

Instructies

Bereidingswijze
1

Fruit de ui en gele paprika 1 min. aan in een koekenpan met 1 el olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul.

2

Hak de salie fijn. Doe de abrikozenjam en salie bij het gehakt en laat op laag vuur 15 min. bakken tot het gehakt donker kleurt en al het vocht ingekookt is. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng de wortel julienne met azijn en een beetje peper en zout.

4

Besmeer de wraps met ricotta, leg het gehakt- en wortelmengsel erop en rol de wraps op.

Wortel wraps met abrikozen en salie

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.