Pasta Alla Checca
Niveau
Beginner
Tijd
35 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Pasta alla checca

Dit pastagerecht schittert door de eenvoud van een saus op basis van rauwe tomaat. De stevige structuur van de vleestomaat en de smaken van de extra vergine olijfolie en verse basilicum komen hier goed tot hun recht. Ideaal als frisse maaltijd op een zonnige dag!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept pasta alla checca

Kookmodus
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Snijd de vleestomaten in blokjes en snijd het teentje knoflook fijn. Voeg dit in een kom samen met de olijfolie, zout, peper en basilicumblaadjes. Laat dit minimaal een half uur staan zodat alle smaken goed met elkaar mengen.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta met het tomatenmengsel.
3
Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge pan.
4
Serveer de pasta met geroosterde pijnboompitjes, vers geraspte Parmezaanse kaas en extra basilicumblaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via