Pasta Alla Checca
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Pasta alla checca

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Snijd de vleestomaten in blokjes en snijd het teentje knoflook fijn. Voeg dit in een kom samen met de olijfolie, zout, peper en basilicumblaadjes. Laat dit minimaal een half uur staan zodat alle smaken goed met elkaar mengen.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de pasta met het tomatenmengsel.
3
Rooster de pijnboompitjes goudbruin in een droge pan.
4
Serveer de pasta met geroosterde pijnboompitjes, vers geraspte Parmezaanse kaas en extra basilicumblaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

ria
Jennifer van Eatertainment
ria
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via