Pinchos Kip
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Pinchos kip

Deze pinchos belegd met kip-sambasalade, sweet peppers en heerlijke allioli zorgen voor een feestje op tafel. Smaakvol afgetopt met extra virgen olijfolie, net als de Spanjaarden doen. Zo waan je je net op vakantie in de Spaanse zon. Extra lekker in combinatie met Desperados Original bier.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

20 personen
Ingrediënten

Recept pinchos kip

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Snijd de uiteinden van de komkommer en schaaf de komkommer in lange linten met een kaasschaaf. Schaaf de komkommer totdat je bij de zaadlijsten uitkomt. De zaadlijsten zijn niet meer nodig. Rol de komkommerlinten op tot roosjes en zet apart.
2
Laat de sweet peppers uitlekken en snijd vervolgens in vieren. Snijd het stokbrood in schuine sneden en besmeer rijkelijk met de kip-sambasalade. Beleg met stukjes sweet peppers en wat rucola. Verdeel de allioli over de broodjes en besprenkel met extra virgen olijfolie.
3
Schuif de komkommerroosjes aan een prikker en steek deze in de pinchos.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Schaaldieren
  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via