Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de gember, rode ui, rode peper en knoflook fijn. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Wok ondertussen op hoog vuur de knoflook, gember, kurkuma,rode ui en rode peper in een scheutje olie. Voeg de peultjes toe en bak 3 min mee. Blus de peultjes af met de kokosmelk. Roer de ketjap manis en de taugé door de peultjes. Tip: vind je de rode peper te pittig? Verwijder dan de zaadlijst voor een mildere variant.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Chinees
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan
Soort
Noedels

Gemaakt door Eatertainment

Delen via