Noedels Met Peultjes In Kurkuma Kokossaus
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Noedels met peultjes in kurkuma-kokossaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de gember, rode ui, rode peper en knoflook fijn. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Wok ondertussen op hoog vuur de knoflook, gember, kurkuma,rode ui en rode peper in een scheutje olie. Voeg de peultjes toe en bak 3 min mee. Blus de peultjes af met de kokosmelk. Roer de ketjap manis en de taugé door de peultjes. Tip: vind je de rode peper te pittig? Verwijder dan de zaadlijst voor een mildere variant.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Pinda
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Chinees
Soort
Noedels
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via