Noedels Met Peultjes In Kurkuma Kokossaus
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vlees
Vegan
Vegetarisch
Vrij van vis

Noedels met peultjes in kurkuma-kokossaus

Een lekkere én gezonde maaltijd op tafel zetten, doe je met deze vegetarische noedels in kurkuma-kokossaus. De gebruikte kruiden, kurkuma en gember, zitten boordevol voedingsstoffen wat dit gerecht niet alleen heerlijk maakt, maar ook nog eens hartstikke gezond!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept noedels met peultjes in kurkuma-kokossaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de gember, rode ui, rode peper en knoflook fijn. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Wok ondertussen op hoog vuur de knoflook, gember, kurkuma,rode ui en rode peper in een scheutje olie. Voeg de peultjes toe en bak 3 min mee. Blus de peultjes af met de kokosmelk. Roer de ketjap manis en de taugé door de peultjes. Tip: vind je de rode peper te pittig? Verwijder dan de zaadlijst voor een mildere variant.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via