Romige pasta met zalm en doperwten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romige pasta met zalm en doperwten

Deze makkelijke romige pasta met zalm en doperwten is ideaal, het bevat namelijk weinig ingrediënten, is snel klaar en smaakt heerlijk. De perfecte pasta na het uitgebreide koken tijdens de feestdagen.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Romige pasta met zalm en doperwten

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Kook de penne en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Halveer de zalmfilet in de lengte in twee gelijke delen. Verwarm de olijfolie in de koekenpan en bak de zalmfilets aan beide kanten gaar, in ongeveer 2-3 min. aan iedere kant.
3
Giet de penne af en meng hier de crème fraîche, doperwten en geraspte kaas door. Breng de pasta op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de pasta over de borden en leg hierop de zalm. Maak het geheel af met peper en zout naar smaak.
Tenuta Iuzzolini Madre Goccia
Wijntip van Yves

Tenuta Iuzzolini Madre Goccia

De greco bianco en chardonnay-druiven worden bij de optimale rijpheid geplukt en apart gevinifieerd, ontsteelt en vervolgens zacht geperst. De greco bianco rijpt in roestvrijstalen vaten, de chardonnay 2 maanden op houten vaten en daarna wordt er een blend samengesteld. Een stevige, volle , witte wijn met lichte hourijping om het romige en de zalm te complimenteren. Zuid-Italiaanse pracht: boordevol exotisch fruit, een zonnetje van een wijn gemaakt van greco bianco en chardonnay. Een witte wijn volop verleiding. Bestel je wijn bij Vanouds de Zwaan met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Vis
  • Ei
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via