Ingrediënten

9 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
6u 0min
Totale tijd
6u 35min
1
Mix de mascarpone en slagroom luchtig in een mengkom. Voeg geleidelijk aan de poedersui-ker en het vanille extract toe. Zet apart.
2
Meng de helft van de espresso met de helft van de amaretto in een grote kom. Dompel de lange vingers onder in het koffiemengsel en leg 1 laag lange vingers in een serveerschaal. Schep hier een laagje van het mascarponemengsel op en verdeel egaal over de lange vin-gers. Herhaal dit tot alle lange vingers op zijn en eindig met een laag mascarpone. Plaats de serveerschaal 6 uur in de koelkast om op te stijven.
3
Smelt de suiker op middelhoog vuur in een koekenpan en zorg ervoor dat de suiker niet ver-brand. Voeg de resterende koffie en amaretto voorzichtig toe wanneer de suiker is gekara-meliseerd. Kook zachtjes in tot een stroop. Voeg de boter en de cacao toe en roer goed door. Laat afkoelen.
4
Haal de tiramisu uit de koelkast en verdeel de stroop eroverheen. Top af met extra cacao-poeder.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via