Bavette is zo’n stuk vlees dat je op veel verschillende manieren kan bereiden. Deze keer gaan we voor een gevulde bavette rollade met een Italiaanse twist. Lekker krokant vanbuiten, sappig en hartig vanbinnen dankzij de zelfgemaakte Italiaanse tapenade. Een echte blikvanger op tafel!
Variatietip: maak de rollade compleet met wat gebakken spruitjes met pecannoten, gedroogde cranberries en tijm. Serveer eventueel met romige aardappelpuree en jus.
Dol op bavette? Dat snappen we helemaal! Dit stukje vlees kan je bereiden op diverse manieren. We hebben meer smaakvolle recepten voor je klaarstaan. Naast deze bavette rollade gevuld met een zelfgemaakte Italiaanse tapenade is deze Argentijnse bavette met zelfgemaakte salsa verde ook heerlijk. Bavette is verder ook lekker voor een verse tartaar. Ga voor deze steak tartaar met knoflooktoast of probeer eens deze verrukkelijke steak tartaar, maar dan bereid aan tafel voor een feestelijk effect!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment